Anno 2020 is er voor elke kamer in je huis wel een gadget die het leven een stuk makkelijker maakt. Wij zochten daarom uit wat de beste gadgets voor in huis zijn!

Smart tv

Dit is misschien een beetje een open deur, maar dé ultieme gadget voor in huis is natuurlijk een smart tv. Ze zijn er in verschillende maten met verschillende kleurtechnologieën en resoluties. Met een smart tv stream je moeiteloos de nieuwste series, surf je gemakkelijk op het web en speel je superscherp je favoriete games. Als jij jouw droomtelevisie hebt bemachtigd, is het wel belangrijk dat je zorgeloos van je tv kunt genieten. Zorg daarom voor goede raamdecoratie, zodat de zon niet op het beeldscherm of in je gezicht schijnt. Een rolgordijn, verduisterende gordijnen kant en klaar en plisségordijnen met top down bottom up kun je steeds aan de stand van de zon aan passen. De zon hindert je dan niet en tegelijkertijd kun je nog voldoende licht in de ruimte laten komen!

Robotstofzuiger

Zonder moeite een schone vloer is de droom van elke harde werker. Een robotstofzuiger is hiervoor de oplossing! Er zijn robotstofzuigers van verschillende merken. De ene net wat beter dan de ander. De meeste kun je zo programmeren dat ze stofzuigen wanneer jij dat wilt. Bijvoorbeeld als je naar je werk bent. Deze slimme stofzuigers hebben vaak sensoren, zodat ze nergens tegenaan botsen. Nadat ze de hele ruimte gestofzuigd hebben, rollen ze zelf terug naar het oplaadstation. Thuiskomen in een schoon huis was nog nooit zo eenvoudig!

Slimme deurbel

Deze gadget zien we steeds vaker: de slimme deurbel. Deze deurbel beschikt over een camera die verbonden is met een app op je telefoon. Hierdoor kan je altijd zien wie er aanbelt. Zelfs als je niet thuis bent! Staat de pakketbezorger voor de deur? Dan kun je hem gewoon vragen om je pakket naar die lieve buren op nummer 90 te brengen. Nog een voordeel: als er iemand voor de deur staat waar je echt geen zin in hebt, dan zeg je gewoon dat je niet thuis bent. Zij kunnen jou namelijk niet zien!

Home assistent

Deze laatste gadget maakt je zoveel makkelijk. Een home assistent is een systeem dat van alles voor je regelt. Het zijn eigenlijk speakers die je vragen kunt stellen, muziek kunnen afspelen én je kunnen helpen om apparaten die aan het systeem zijn gekoppeld te bedienen. Het licht aanzetten, de verwarming een graadje lager doen of dat nieuwe nummer afspelen, kan dus simpelweg door dit aan je home assistent te vragen. Terwijl jij gewoon met je voetjes omhoog op de bank blijft zitten. Dat wil je toch?


administrator